DESEF vul datum fb gf

Gun & Fight Management – Night of Fighters Champion

Harcosok Éjszakája 2

Tisztelt érdeklődő!

A Harcosok Éjszakája eszme azzal a céllal jött létre, hogy Magyarországon a küzdősport gálák szervezését egy új rendszerbe alkossa meg és, hogy ötvözze a sport és a szórakoztatás párosát. A harcművészetek iránt komoly érdeklődés van az országban, de sajnos kevés kimagasló gála van szervezve és ezáltal még nem olyan népszerű ez a világ, mint amilyen lehetne. Pedig a harcra és a küzdelemre már évszázadok óta igény mutatkozik, az emberbe genetikailag bele van kódolva a harc iránti vágy.

Célja, hogy létrehozzunk egy olyan harcművészeti gála sorozatot, amiben a sportoló és a közönség is megtalálja a számítását és ezúton az adott terület népszerűbbé válik. Ennek jegyében ebben az évben megrendezésre kerül a Harcosok Éjszakája 2. elnevezésű küzdősport gála, amely keretein belül egy új bajnokságot is kipróbálunk, melynek reményeink szerint hagyománya lesz. Ez a Night of Fighters Champion ( NFC ) bajnokság lesz, ahol a ketrecharc, az MMA, a K-1 és K-3 harcművészeti ágak, és az ehhez kapcsolódó küzdősportokat fognánk össze, de kiemelt figyelmet fordítanánk az MMA népszerűsítésére.

Lényege, hogy a helyszíneken olyan látványvilágot teremtsünk, mely egyedülálló és ezen felül a gálára is meghívunk neves fellépőket, valamint a sporthoz szorosan kapcsolódó híres embereket, akik a nevükkel fémjelezve megerősítenék a gála iránti elhivatottságunkat.

A gálán zajló küzdelmek elképzeléseink szerint az alábbiak szerint zajlanának:

Lesznek meghívásos rendszerben zajló úgynevezett Super Fight mérkőzések ahol kiemelkedő versenyzők egy mérkőzésen saját szabályrendszerben harcolnának az NFC Super Fight övért, valamint a hozzá kapcsolódó pénzdíjért. A Super Fight mérkőzéseknek a lényege, hogy a közönség biztos lehet abban, hogy ezen a mérkőzésen kimagasló sportolói teljesítményt láthatnak, mivel a harcosoknak csak az adott mérkőzésre kell összpontosítaniuk.

A másik része a gálának egy úgynevezett 8-as vagy később 16-os, de több súlycsoport esetén több 8-as torna. Ennek a lényege az, hogy itt nem meghívásos rendszerbe lehetne bekerülni, hanem az ország összes klubjából vagy nemzetközi szintről is jelentkeznek versenyzők. A jelentkezők közül egy szakmai bizottság dönti el, hogy az adott gálán ki versenyez.

A döntési szempontok során figyelembe lesz véve, hogy ki milyen eredményeket ért el korábban, milyen helyezése van a különböző szervezetek világranglistáján, stb.

Ezen a tornán is kiemelkedő pénzdíjért, valamint az NFC bajnoka övért harcolnak a versenyzők. Ez a torna azért látványos, mert egy harcos nem egy mérkőzésen bunyózik, hanem több egymás utáni összecsapáson vesz részt és ezáltal fokozott fizikai teljesítményt kell, hogy nyújtson.

A gálán mindenképpen a keményebb harcművészeti irányokat mutatnánk be, mivel álláspontunk szerint ezek iránt nagy az érdeklődés, mert viszonylag új harcművészeti ágak és látványosabbak is, mint más sportágak. Ezen felül komoly show elemeket fogunk a gálára építeni és ezúton létre jön egy olyan harcművészeti gála, ahol a sportban és a szórakozásban is megtalálhatóak a közös elemek.

Célunk, hogy az NFC gála Magyarország legújabb szórakoztató programja legyen, és ezen dolgozik nap mint nap a Gun & Fight Management csapata.